Azgmvm2nr5qs59jj6bag

Hoe krijg je meer volgers op Pinterest?

Een gratis cursus met tips en opdrachten om je Pinterest sneller te laten groeien!

Ben jij het zat dat je niet zo veel uit je Pinterest haalt? Lees je overal verhalen dat Pinterest dé beste tool is om je blog te promoten, maar zie jij daar nog niet zoveel van terug? Dat kan verschillende oorzaken hebben! Kans is groot dat je pins nog niet zoveel gezien worden, omdat je niet zoveel volgers hebt. Wil je meer volgers? In deze gratis mailcursus leer je hoe je snel meer volgers krijgt!

Als je alle blogposts op internet mag geloven, maakt het niet uit hoeveel volgers je hebt. Tot voor kort was dat inderdaad ondergeschikt aan het actief publiceren op Pinterest. Tegenwoordig maakt het hebben van volgers wel degelijk uit. In april 2018 heeft Pinterest een nieuwe feed uitgerold. Ze hebben de chronologische followers feed terug gebracht. Hier zie je alle pins van de mensen die je volgt. Hierdoor is het belangrijker geworden wie je volgt en wat je volgt. Iedereen gaat kritischer kijken naar wie ze volgen en hoezo.

Wil jij je Pinterest snel laten groeien door meer volgers te krijgen? Geef je dan nu op voor deze gratis Pinterest cursus en voor je het weet groeit je Pinterest traffic!


De Instructeur


Veerle Rümke
Veerle Rümke

Hooi,

Ik ben Veerle Rümke en ik ga je hier vertellen hoe je geld kan verdienen met Pinterest. Ik ben een groot voorstander van: van je hobby je werk maken en daarmee je dromen volgen. Ik heb dit al meerdere malen gedaan met verschillende hobbies.

Het begon met dat ik er van hield om evenementen te organiseren. Ik deed dit vaak vanuit mijn scouting achtergrond en organiseerde ook vaak voor vrienden leuke activiteiten. Ik ben vervolgens gaan werken bij een evenementenbureau omdat ik er zo van genoot om te organiseren.

Vervolgens ben ik bij festivals vrijwilligerswerk gaan doen. Ik genoot ervan om creatief bezig te zijn en genoot er elke keer van als er weer een nieuwe festivalfamilie geboren werd. Na jaren als vrijwilliger gewerkt te hebben, ben ik gevraagd om als een betaalde kracht aan het werk te gaan. Ondertussen werk ik al een aantal jaar voor verschillende festivals in Nederland en geniet ik nog elke dag van mijn werk, wat als hobby begon.

En nu is Pinterest ook een uit de klauwen gelopen hobby geworden. Ik heb het jaren gebruikt om vakanties te plannen, om mijn blogposts te verspreiden en nieuwe blogs te ontdekken. Een paar maanden geleden ging de knop om en besloot ik dat ik er geld mee wilde verdienen en dat is ondertussen gelukt. In de afgelopen maanden heb ik veel nieuwe kennis opgedaan over Pinterest en die wil ik graag met je delen. Pinterest kan een passief inkomen generen waardoor je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt.


 

Cursus Curriculum


  Dag 2: Strategie
Available in days
days after you enroll
  Dag 3: Do Follow and be Followed
Available in days
days after you enroll
  Dag 4
Available in days
days after you enroll

Begin nu!